Meni

Savetodavstvo kao deo ponude kompanije Trajko-vet predstavlja bitnu kariku u planiranju i sprovođenju proizvodnje u govedarstvu i ovčarstvu. Greške napravljene u planiranju ili na početku proizvodnje se kasnije mogu teško ispraviti uz velike finansijske i troškove radne snage. Zato je u fazi planiranja proizvodnje najbitnije napraviti održiv plan proizvodnje, a to je moguće samo uz ljude koji imaju teoretskog i praktičnog znanja iz određene oblasti.

Naši konsultanti imaju dugogodišnje iskustvo u govedarskoj proizvodnji, kako mlečnog tako i tovnog tipa. Ukoliko imate dileme vezane za bilo koju fazu proizvodnje ili planiranja iste, želite da uvedete savremene tehnologije na svoju farmu, želite obuku ili proveru znanja vaših radnika, tražite kompletan plan proizvodnje vezano za ishranu, selekciju, genetički napredak vašeg stada, uslove i način držanja, reprodukciju i embriotransfer, izgradnju objekata ili adaptaciju, onda nas slobodno pozovite, a naši saradnici će na visoko profesionalnom nivou odgovoriti vašim zahtevima.

Ukoliko želite da organizujete predavanja  iz određenih oblasti govedarske ili ovčarske proizvodnje u formi seminara ili webinara, za manji ili veći broj učesnika, naši predavači koji imaju bogato domaće i internacionalno iskustvo  su vam na raspolaganju.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumica slobodno nas pozovite, da zajedno lakše prođemo kroz izazove koji su pred nama.