Meni

     Kompanija Trajko-vet posluje od 2012. godine, kao Veterinarska ambulanta, sa ciljem pružanja usluga poljoprivrednim proizvođačima farmskih životinja. Danas Veterinarska ambulanta Trajko-vet pruža svoje usluge stočarima na teritoriji opština Čačak, Knić, Gornji Milanovac i Kraljevo. Naša posvećenost timskom i stručnom radu nam donosi konstantan rast koji nam omogućava da najbolje sagledamo potrebe proizvođača i ponudimo im usluge na najvišem nivou, kako bi stočari imali podršku na svom putu ka profitabilnijoj proizvodnji.

     Prateći savremene trendove ishrane, uslova gajenja, genetike i reprodukcije našim klijentima nudimo i savete u pogledu pripreme obroka i sistema ishrane, izgradnje objekata, postavljanja ciljeva selekcije, a sve kako bi stočarska proizvodnja postala profitabilnija.

     2021. godine kompanija Trajko-vet je otvorila Stanicu za sakupljanje, dobijanje i presađivanje embriona i tako otvorila jednu novu stranicu u svom poslovanju. Kao prvi u Republici Srbiji ponudili smo tehnologije embriotransfera i IVF (In Vitro Fertilizacija – vantelesna oplodnja). Ove tehnologije predstavljaju snažan alat u rukama stočara da preskoče godine mukotrpne selekcije u svom stadu, i dobiju znatno veći broj potomaka od genetski superiornih majki.